Over Paula

Leuk om kennis te maken

Paula Koekkoek (1966) werkt sinds 2004 als loopbaancoach en die liefde voor de arbeids-re-integratie, en alles wat daarbij hoort,  is nooit meer over gegaan.  

 In 2006 is zij AYA Re-integratie & Coaching gestart, vanuit de diepe wens om mensen op álle vlakken van het mens-zijn te kunnen ondersteunen. Alle pijlers moeten redelijk op orde zijn, dan komt die baan er meestal wel achteraan, is haar ervaring. Een baan is veel meer dan een inkomen. En als je er zoveel tijd aan besteed, laat het dan een passende baan zijn!  

Paula is iemand met 2 sterk ontwikkelde kanten: ze is zowel analytisch als sensitief. Dit zorgt voor gelaagdheid in de coaching en een mooie mix in haar werkwijze.

Paula werkt graag doelgericht en ziet snel kansen en mogelijkheden. Zij ziet jóu. Ook geniet ze  er enorm van om mensen bij hun proces te begeleiden en samen te werken aan het behalen van hun doelen. Dát maakt dit werk juist zo leuk.

Cliënten ervaren Paula als persoonlijk, betrokken, creatief en inventief, soms confronterend maar altijd respectvol. Door inzet van diverse werkvormen ontstaan er verrassende inzichten en worden nieuwe wegen verkend. 
Paula heeft zich gespecialiseerd in stress en burn-out en  hoog sensitiviteit (hsp) 

Breed geschoold
Enkele gevolgde opleidingen: Creatieve loopbaanbegeleiding, Arbeidskundig onderzoek (Melba en IDA), Doelgericht Coachen, Stress en burn-out begeleiding. Ook heeft ze de opleiding Integrale therapie gevolgd, incl. Medische Basiskennis. Dit zijn allemaal post HBO opleidingen.

Paula blijft up to date door het volgen van bijscholingen zoals: Mindfullnes, EMDR (traumaverwerking), NLP interventies, autogene training, spreken in het openbaar (ACCL), energetische en natuurgeneeswijzen, quantumveld en nog veel meer.

Persoonlijke ervaring
Paula weet uit eigen ervaring hoe lastig de zoektocht naar passend werk kan zijn, de onzekerheid en frustratie, maar ook de geluksmomenten als er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan.
Na een ongeluk heeft zij te lang doorgewerkt, waardoor zij een burn-out heeft mogen mee maken. Een heftige maar ook leerzame periode, die uiteindelijk toch weer veel heeft opgeleverd. De kennis die zij heeft opgedaan bij de stress en burn-out bijscholing bij CSR © sluit goed aan bij haar persoonlijke ervaringen. 

Mooi hoe opgedane ervaring, wetenschap en gevoel hier zo mooi bij elkaar komen. 

Collega's over Paula

Anette Moerkerke: 

Ik heb Paula in 2013 leren kennen bij de opleiding tot loopbaancoach bij de Ommezwaai. Wat ik aan Paula heel sterk vind is dat ze echt heel goed naar mensen kan luisteren. Ze heeft snel door wat er speelt. Vervolgens zet ze originele acties in om mensen te laten ontdekken wat hen drijft, waarom ze iets doen zoals ze het doen. Ze weet mensen weer richting te geven en in beweging te zetten!

Dorothé Pietersma :
Bij Paula staat integriteit hoog in het vaandel. Paula is resultaatgericht. Ze gaat doortastend te werk.  Ik vind Paula een gedreven ondernemer. Een echte netwerker: hoe kunnen we elkaar versterken?

Impressie van de ruimte 

 

 

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een nadere toelichting wat coaching voor jou en jouw organisatie kan betekenen?
Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact op.